ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ПЪРВА НАЦИОНАЛНА СЕДМИЦА
"ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА '2018"

16 - 24 октомври 2018

На 16 октомври 2018 Фондация „Българска месна традиция”, в партньорство с Евроток, Дружество Европейско право, Граждански институт, Асоциация на училищата по ресторантьорство и хотелиерство и фондация ЕкоЦентрик, стартира първа НАЦИОНАЛНА СЕДМИЦА НА ДОСТЪПА ДО ДОБРА ХРАНА 2018. Всеки може да се присъедини!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ЗЕЛЕН КАРТОН ЗА ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

ЗЕЛЕНИЯТ КАРТОН е символът на СЕДМИЦАТА НА ДОСТЪПА ДО ДОБРА ХРАНА. Кампанията е с начало 16 октомври 2018 – Световният ден на прехраната, обявен от Организацията на ООН по прехрана и земеделие. За да отбележите лично 16 ОКТОМВРИ в подкрепа на раширяването на достъпа до храна и създаването на условия за устойчиво земеделие, Ви каним да се обедините около идеята за ЗЕЛЕНИЯ КАРТОН и да споделите с хората около Вас това, което правите за достъпа до добра храна.

ЗЕЛЕН КАРТОН

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ПЕТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

Конференцията “Достъп до Добра храна 2018” ще се проведе на 24 октомври 2018 година от 09 до 17 часа в зала ВИТОША на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в град София. В партньорство с Евроток, Дружество Европейско право, Граждански институт и Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство.

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

Достъп до Добра храна 2017 ще се проведе на 29 ноември 2017 година от 09 до 16 часа в зала ВИТОША на ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР в град София. В партньорство с Евроток, Дружество Европейско право и Граждански институт.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ТРЕТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

Достъп до Добра храна 2016 ще се проведе на 14 декември 2016 година от 09 до 14 часа в хотел Балкан (Шератон), зала Сердика, в град София. В партньорство с Дружество Европейско право и Граждански институт.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ВТОРАТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

Достъп до Добра храна 2015 ще се проведе на 16 октомври 2015 година от 09 до 18 часа в хотел Шератон, зала Роял, в град София. В партньорство с Дружество Европейско право и Граждански институт.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

ДОСТЪП ДО ДОБРА ХРАНА

Достъп до Добра храна 2014 се проведе на 24 октомври 2014 година от 09 до 18 часа в хотел Шератон, зала Роял, в град София. В партньорство със сдружение „Устойчиво общество“, Дружество Европейско право и Граждански институт.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ